AMBIJENT HOTELA "VOJVODINA"

Ugostiteljstvo

Banket sala

Sala idealna za veće proslave: svadbe, seminare...
Detalji...

Mala sala

Idealno za svadbe, rođendane, maturske večeri...
Detalji...

Bašta / Terasa

Za manje proslave i okupljanja...
Detalji...

Banket sala

Banket sala sa kapacitetom od 400 mesta, najčešće se koristi za venčanja, ali pogodna je za sve ostale vrste proslava, banketa, seminara, maturskih večeri sa velikim brojem zvanica. U dogovoru sa gostima salu možemo da razmestimo po želji kao i da je dekorišemo u izabranoj boji.

Mala sala

Hotelski restoran ili mala sala raspolaže kapacitetom od 200 mesta, a nalazi se na nivou recepcije i otvorena je kako za goste hotela, tako i za goste koji ne borave u hotelu. I ova sala je pogodna za sve vrste svečanosti i proslava, a po zahtevu vršimo postavke i dekoraciju za namenu koju želi korisnik.

Bašta / Terasa

Bašta tj. terasa je smeštena na samom ulasku u hotel. Raspolaže kapacitetom od 50 mesta, klimatizovana je i pogodna za korišćenje tokom cele godine. Gostima je na raspolaganju besplatan wireless pristup internetu.

Hotelijerstvo

Apartmani i sobe

Apartmani i sobe za boravak naših cenjenih gostiju.
Detalji...

Parking

Naš parking je pod nadzorom 24h dnevno.
Detalji...

Dečije igralište

Zabava za najmlađe.
Detalji...

Apartmani i sobe

Hotel Vojvodina raspolaže smeštajnim kapacitetom koji čine:

Sve sobe su opremljene modernim nameštajem, poseduju svoje kupatilo, TV prijemnik, mini bar, gostima je na raspolaganju free Hi-Fi uređaj i wireless internet pristup.

Parking

U sklopu kompleksa hotela imamo sopstveni parking prostor za 130 vozila, koji se nalazi neposredno pored hotela.
Parking je pod stalnim nadzorom (24 sata dnevno), a ljubazni čuvar će Vam pomoći da pronađete slobodno mesto, kao i da se uključite u saobraćaj pri odlasku.

Dečije igralište

U sklopu parking prostora hotela nalazi se i kutak za najmlađe posetioce. Dečije igralište će mališanima učiniti boravak veselijim, na ljuljaškama, klackalicama, čak i trambolini i mini košem za basket.